• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Вашето виждане за нещата

Страхотен форум , не съм подозирал за съществуването му , до преди 1 седмица , могат доста полезни неща да се научат
 
Здравейте,
Ето мнение от новобранец в този форум.
Обикновенно търсиш помощ първо от Google, той намира Този форум и ти дава линк. Прочиташ темата и решаваш че е това което те интересува и тук ще намериш съмишленици.Нормално е да има регистрация и затова се регистрираш.До тук всичко е прекрасно но уви бързо се разочароваш.

Моя случай е следният: Трябва ми помощ за нещо и аз я откривам тук в няколко теми но те не могат да ми помогнат защото представи си някой е решил да сложи минимум постове за да видя накакъв линк????? Нали УЖ сме се събрали както обичате да казвате модераторите за да си помагаме?
А дано ама надали! Аз нямам причина да отварям нова тема със заглавие трябва ми това или онова, намирам каквото ми трябва прочитам без да преча с излишни въпроси и когато реша че мога да си свърша работа и форума НАИСТИНА ще ми е ПОЛЕЗЕН ядец.Сега за да мога да видя линковете и да си свърша работа трябва да отворя нова тема и в нея да пусна 10 поста със тъпо или ненужно съдържание например " Пост 1" , "Пост 2",.... Това ми се струва безмислено.Събрали сме се да си помагаме ама май само на определени хора? Ето аз съм новобранец и се уча как да пусна 10 смислени поста?
 
Е да имаш право от тази гледна точка. Но пък и така не става. Идваш ползваш тихичко взимаш линкове и забравяш. О-п я чакай утре пак имам нещо да свърша я да вида из форумите аха я виж всичко има взимаш и пак бягаш. Може поне да поснете нещо смислено или линк за нещо още по смислено. Да не говорим ,че все пак софтуера който всеки иска да изтегли и то да е преведен на бг. все пак някой се е постарал за този труд. Форума не е само за консуматори които тихо и безучастно консумират. Ето дори негодувате за няколко елементарни поста за който все пак трябва да се положи някакъв елементарен труд, камоли ако трябва по висока отговорност.
 
Последна промяна:
Не може само да се възползва човек от форумите, а трябва да остави нещо и за другите след себе си.
Това сме го дъвкали многократно, затова не мисля да го дискутирам повече.
 
Не може само да се възползва човек от форумите, а трябва да остави нещо и за другите след себе си.
Това сме го дъвкали многократно, затова не мисля да го дискутирам повече.
Ами не сте прав. На мен ми трябваха плъгини за Pro100.Не можах да си ги сваля от тук и си ги свалих от руски форум. Не е коректно нещо за което не сете вложили вие да го задържате нали? За превода на програмата на БГ съм съгласен ,все пак Вие сте вложили време да го препишете на БГ и смятате че могат да се възползват само хора активни във форума. Аз примерно имам чисто структурни въпроси на които намерих отговор без да отварям тема и от келешлък както се казва реших да пробвам тази боготворена от всички мебелисти програма. Иначе на Autocad и Invertor си изчертах кухнята поне 3 пъти по бързо. А щом смятате че след като сте го "дъвкали" многократно този въпрос не е на дневен ред може само да ме учуди.

Поздрави
 
То вече и по руски форуми и там почват с тази система за брой постове. Така,че всичко е до време. Радвам се ,че все пак гугал те е насочил .
 
Вие сте вложили време да го препишете на БГ

Препишете и вие нещо и го пуснете в интернет пространството. Как според вас се преписва превод?

А щом смятате че след като сте го "дъвкали" многократно този въпрос не е на дневен ред може само да ме учуди.

Не може да се обяснява едно и също нещо на всеки регистрирал се във форума. Има правила, които трябва да се прочетат и спазват.

Всички постове, които не са по темата ще бъдат изтрити по-късно.
 
Препишете и вие нещо и го пуснете в интернет пространството. Как според вас се преписва превод?



Не може да се обяснява едно и също нещо на всеки регистрирал се във форума. Има правила, които трябва да се прочетат и спазват.

Всички постове, които не са по темата ще бъдат изтрити по-късно.
Искам да се извиня за неправилния ми изказ.Стана ми много неудобно че сте го разбрал така, но аз съм го написал лошо.
Извинете ме. Исках да прозвучи като пренаписал не като преписал от някой друг.Аз също пиша софтуер за микроконтролери и различни устройства така че съм наясно с положения от вас труд и затова ми стана много неудобно. Извинете ме отново.

По въпроса за дъвкането стоя като статуя зад мнението ми. :)
 
Здравейте! Нов съм тук и много се радвам, че има такъв форум. Аз съм любител дърводелец , започнах преди 1 година. Ако тогава бях попаднал на този форум мисля че щях да взема други решения как да структурирам хоби работилницата си . На мен форума ми харесва , аз бях администратор 5 години в Американски форум за игри ( ) . Там написах безброй скриптове за това устройство и имам над 12 хиляди поста. Поне се научих да пиша на английски, но преди 1 година решихме с жена ми да си купим къща на село. Това вече е факт и сега предстои много работа по тази къща. Като начинаещ дърводелец се интересувам от всичко свързано с този занаят - какви машини трябва да имаш, какви инструменти , било то ръчни или електрически. За мен всичко е ново и интересно. Как се правят мебели - да започнем с елементарни конструкции и най-лесните сглобки. Какъв дървен материал да търся за CNC рутера , каква е разликата в зависимост от това какъв модел ще изработваме . Да , много въпроси имам , но все още се опитвам да се ориентирам тук и не съм сигурен къде да ги задам.
Бих искал да изкажа своята благодарност на хората създали този форум и на тези които го поддържат, отделяйки от свободното си време. Много добре знам какво означава това, какво им струва на тези хора и затова ще направя всичко възможно да бъда полезен на този форум.
 
Последна промяна:
Да , много въпроси имам , но все още се опитвам да се ориентирам тук и не съм сигурен къде да ги задам.

Въпросите може да ги зададете в съответните раздели и теми. Ако публикувате нещо, което не е на мястото си, някой от екипа ще го премести на правилното място. Може да питате и в чата какво къде да публикувате.

Само човек, който е бил част от екип на даден форум и е отделял от свободното си време, за да бъде полезен на другите, може да оцени работата на хората, които се грижат за форума.

Благодаря, че оценявате нашия труд!
 
Back
Горе