• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Винтоверти

Аз съм фен на боша и освен това е произведен в Германия а не в Малайзия. Искам малък и освен боша друг не намерих. Всички други са с големи по размер батерии. Девалта го върнах а макитата е бавна. Това е бош от ново поколение верта има и ударно пробиване. Когато пристигне ще пиша.
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Ще се прибира едно приятелче от Англия и мисля да ми донесе тези два модела. Гледам имат осветление малки и мощни с нова технология на батерията.Тук са много по скъпи.
Офертата е супер.
Между другото от Бош са пуснали много добри оферти.Минават от 10,8v на 12v,които са напълно съвместими,но има няква европрейска деректива.Та в момента има промоции явно да изчистят 10,8 волтовите батерии.

Защо поставяме етикети 12 V вместо 10,8 V от септември 2016 г.?

Посочването на 10,8 V (номинално ниво на зареждане) или 12 V (високо ниво на зареждане) зависи от нивото на зареждане на акумулаторната батерия. Това е основен физически режим на работа на литиево-йонната технология. Първоначално EPTA (European Power Tools Association - Европейска асоциация за електроинструменти) прие само посочване на 10,8 V, но сега 12 V също е официално прието. За да се присъедини към EPTA, Bosch Professional ще адаптира информацията за класа на напрежение съобразно с това.
 
Последна промяна:
Да тази оферта наистина е много добра.
Като си говорим обаче за малки размери, мисля че този модел на метабо е най добър и най лек. А като му свалиш и патронника ще стане още по лек. Предимството да е без патроник ако имаш подходящ инвентар с шестограмни опашки не е за подценяване.
 
За тази цена има доста по-добри попадения.Ако не си фен на марката и държиш само на нея.
Да не говорим,че офертата на Гентако е за импакт и дрил за тази цена.
 
Аз сега загледах офертата това и двете са винтоверти а аз мислех че едното е гайковерт. Това без патронния ли е с удар и може ли да му се спира удара, че не виждам копчета по него? Не ми се вярва да не може. Много яка машинка 105 Nm.
 
Абсолютно прав си Тоше, това все пак са две машинки които покриват всичко, повече няма какво да поискаш.
 
На това без патроника (импакта) не може това му е чара.Като почне веднъж не спира докато не го спреш ти или скъса винта .:dance4:
На другия се изключва удара.
 
Фен съм на бързите обороти а импакта е до 2600 оборота което го прави незаменим помощник за самонарезки .
 
И аз мислех доста време дали да навзема модела с приставки, но все пак ако продължава да се намира все така работа може и да си го поръчам.

 
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Пратката пристигна точно и коректно 145 паунда + 10 паунда за доставка =340лв. за комплекта.
Извинете за качеството, но в момента нямам възможност за обработка на видеото.
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Честито, страхотна покупка на страхотна цена.
 
Back
Горе