• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Какво точно искате да научите?

Бих искал да разбера как се правят тези заоблени форми и с какво се захващат една за друга?
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения

Здравейте: Това което сте показали на снимката не са заоблени форми, а два детайли съединени под герунг( под45 градуса) . Разбира се ако става на въпрос, за работния плот и страницата към него. Този тип срез може да бъде захванат с: планки, ъглов мини фикс и дибли като и чрез слепване.
 
  • Харесва ми
Реакции: Jana
благодаря това се чудех понеже отгоре върху него ще има тежест от приблизително педесет килограма кои метод препоръчвате
 
Независимо от начина бих препоръчал задължително да се диблира поне с четири дибли. След което, ако се разглобява се слагат г-образни планки или разглобки ако нямя да се разглобява се слепва с лепило.
 
Бих искал да разбера ,кои програми са най-добри за проектиране , разкрой, спецификации.
 
Разгледай в дадения раздел във форума. Трудно е да се дават напътствия, защото всичко е от финансова гледна точка. Има доста добри програми, но зависи до каква сума е готов човек да приготви.
 
Искам да подобря скицирането и планирането на мебелите
 
Здравей, може да разгледаш разделите "Софтуер за проектиране" и "Софтуер за разкрояване".
 
Здравей, може да разгледаш разделите "Софтуер за проектиране" и "Софтуер за разкрояване".
Благодаря за информацията, че вече съм проверил всеки раздел на този форум тези последните 2 дни, затова аз се регистрирах на първо място. В момента ми конфигурация е PRO100 и Optimik, и това е основната причина, поради която аз се регистрирах на форума, защото видях, че общността наистина споделя полезни съвети и плъгини за програмите, които използвам, аз също имам огромна колекция от pro100 обекти, план за споделяне на разбира се, но когато имам повече свободно време :) Между другото, просто любопитни, тъй като споменах за програми, които използвам аз съм се чудех какви софтуери да използвате, ако не е тайна?
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравейте! Нов съм, и искам да си направя шкафовете в бокса сам. Прочетох форумите! Инсталирах Optimik. Работи, но е демо. На разкроя ми излиза надпис демо и нищо не виждам!?
 
Здравейте! Какъв е размера на среза при фирмите? Аз си изчислих ръчно ( а и OPtimik ми показва една плоча) детайлите за една плоча, А фирмата ми казва една и половина, къде греша?
 
По първия си въпрос - вече имам работеща Optimik. Сега я изучавам.
По втория разбрах - 15 мм окрайчване и 4-5 мм за срез!? Това може ли да се зададе при Optimik?
 
Back
Горе