• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Авторска програма за разкрояване

Статус
Заключена.
Не е грешно но не изглежда добре......освен ако няма причина да се направи така. При така дадения пример, не виждам причина по вертикала секцията със фурната да е разделена на три.....прави се цял шкаф и готово. Отзад не е необходима вентилация.....болшинството фурни се вентилират отпред.
Нещо не те разбирам. Ако не те затруднявам би ли направил една снимка.
 
Добре де, сега видях точно....от две части си направил шкафа с фурната, поне така се вижда. А на въпроса от снимката......спускаш фурната до долния ръб на плота.
 

Прикачени файлове

  • 111.jpg
    111.jpg
    68 KB · Прегледи: 34
Шкафа по-добре да е цял.
 
Според мен фурната трябва да бъде сложена по ниско защото все пак се предполага че в нея ще се готви и домакинята трябва да вижда какво прави.А обикновенно над фурната има и микровълнова и в този случай много трудно се обслужва тя.Трябва да се съобразяват и хората които ще ползват мебелите след това да им е удобно.
 
То варианти много. Фруната може да се свали долу, а микровълновата да е на нивото на плота.
 
Необятни са вариантите то затова е и интересно за нас мебелистите.За всеки проект нови предизвикателства.Които освен парите които изкарваме носят и удоволствие от свършена работа и когато видиш и доволни клиенти удоволствието е двойно .
 
Колко по плитки трябва да бъдат рафтовете и делителите за да ги задам ?
За да има къде да стъпне фурната рафта или дъното трябва да е 500-510.Аз ги правя 510.
 
Колко по плитки трябва да бъдат рафтовете и делителите за да ги задам ?
Препоръчително за шкаф фурна нормално стояща е 560 , някой ако ги направи 510 също става няма задължителни правила. Аз също правя дъното по плитко от 560 за да има разстояние от стената. Имено за това е хубаво ако полето в програмата ти за рафтове е активно за корекция на размера. А и също така в днешно време има фурни който не изискват задна вентилация. Но би трябвало като проектанти и изпълнители да се съобразим ,че все пак този уред утре може да е от клас който да изисква задна вентилация. Аз лично не бих се злепоставил пред клиента, че не съм се съобразил защото утре някой може да смени уреда. Сега ползваме климатици но не бих си махнал комина.
 
В какъв формат и как трябва да изглежда списъка на детайлите за разкрой за да може да се ползва директно от разкрояваща програма ? Ще бъда благодарен на снимка с данните ..... бройки ... височина=дължина .... ширина .... кантиране и т.н.
Да уточним и това.... Височината е винаги по шарката на фладера нали ?
 
В про100 излизат така
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
име, височина-кантиране, дължина-кантиране, ширина-или дебелина ,брой.Височината е по фладера но не винаги.
 
Статус
Заключена.
Back
Горе