• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Базис - обща тема

classicmao

Потребители
Регистриран
9/11/13
Постове
17
Резултат от реакция
2
Някой инсталирал ли е демо-то на Базис 8? Опитвам се да го изтегля но нещо много ми е бавен доунлоад-а. Искам да знам дали мога да направя проект и да разпечатам разкроя?
 
Последна промяна направена от Модератор:
засега народна версия базис 8 няма. работи се в демо версията.как се съхранява файл в базис 8.нужни са 2 версии - бета и демо от април 2011!

Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Имам пълната версия но няма лекарство
 
ами и аз имам пълните версии и то на почти всички релийзи на базис 8! то през няколко ъпдейта или релийза сменят и информацията в ключа така че няма базис 8 официално народен, а няма и да има такъв, на който да си слагаш новите ъпдейти.а ключовете са два вида - или кодеметър или сентинел.въобще адски трудна защита са направили и никой не се заема безплатно да я кракне и да я даде на хората.
 
Сентинел-а не е чак толкова недостъпен/труден или как да го нарека не знам. Проблема е, че аз нямам време. Времето е един от двата основни ресурса с които работя и си храня семейството.
 
колега , сентинел на базис е последна версия и е доста трудна за кракване.ти ако разбираш от лечения на програми пиши ми какви ключове можеш да кракваш, стария сентинел супер про/ултра про всеки го може.
 
Последна промяна направена от Модератор:
базис 9 се готви усилено, до края на годината се очаква официалний старт на продажбите.това означава че базис 8 няма да се развива повече и най малкото нашата народна версия е от януари тази година и след нея има само един малък ъпдейт юли месец. базис 9 се тества усилено в момента и е на стадий бета.
очаква се в базис 9 да има реализация закупеното от базиссофт 3д параметрично ядро от Аскона. засега в скриновете и филмчетата не се вижда.
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете



базис шкаф 9 по филмчето се виждат доста нови инструменти
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете

 
Последна промяна направена от Модератор:
разлики от 8 версия
 


излезе Базис 9.продажбите започват от януари.може да се разгледат безплатните му приложения - това са Бирка, Просмотр 2D/3D, Принт, Мастер ящиков, Мастер дверей - те работят без ключ! иначе това е програмата, естествено още я няма кракната!
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Здравейте,
Моля някой който е ползвал Базис Разкрой да подскаже има ли варинат да се прави разкрой като се изпозлват едновременно 2 вида по размер плочи?
Пускам един разкрой и ми излиза 3 плочи по 3660/1830 и от четвъртата около 3.7кв.м
Не ми се играе на ръка да отделям детайли които да пусна отделно на разкрой на плоча 2440/1830, въпреки че въпросните ми 3.7кв.м ще се поберат на малка плоча.
Опитвах по настройките за изрезки и т.н. но не ми се получва. Пуска разкроя или само на голяма или само на малка плоча, едновременно и да раздели елементите не става.
 
Back
Горе