• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Закупуване на лаптоп от Ardes

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Реших да си купя един лаптоп от Ардес и го поръчах. После, писах в чата им, за да ги питам дали опаковката ще е запечатана фабрично. Отговорът им беше, че се водел ъпгрейд и те му поставили SSD и затова кашона бил разпечатан. Преди да ми пише техния служител почна да усуква.
Значи според мен това е върнат лаптоп от някого и му добавили нещо, за да се оправдаят за разпечатването на кашона.
Нищо разпечатано не си купувам вече.
 
Лаптопа нов или втора употреба е?
Ако е нов няма какво да му добавят и да го отварят.Аз купих от тях втора употреба леново х220,ъпгрейднах го с още рам!Е уж тествано,реновирано а издържа 2 години като в момента има пржблеми със захранването-иконката на захранването е с кръстче и ни на батерия става,нито от мрежата.отделно и пиксели открих няколко умрели и се чудя кво да го правя.ни да го оправям,ни да го хвърлям!???
Но има и други оплаквания от тях,така че не бих си взел нещо друго от тях.мечтая за microsoft surface ,те продаваха първия втора употреба но реших по добре от олх отколкото от тях.Не че съм го купил сърфейса де.
 
За нов лаптоп става въпрос. Направо му казах на служителя на Ардес, че изобщо няма да го взема лаптопа от офиса на Спиди. Аз знам, че не са читава фирма от преди и затова сега си поръчах от PC STORE. От тях съм си поръчвал доста неща и винаги са били повече от коректни. Всичко идва оригинално запечатано.
 
PC STORE винаги коректни нямам забележки три лаптопа имам от тях.
 
Мои два са от speedcomputers варна.Доволен съм,втория с процесор i5 2540 май беше още работи,имам предвид че е 6-7 годищен вече.
 
Аз съм закупувал лаптоп от Ардес Варна. Проблемът тогава беше че доставката не дойде на време. Днеска ще дойде, утре ще дойде, обадете се вчера и такива глупости. Разиграваха ме две седмици. После ми подариха някакво комплектче за почистване за извинение за закъснението. Иначе лаптопа го разпечатаха пред мен. Беше целия в лепенки и имаше опция ако не ми хареса,мога да го върна до 20 дена, но във вид в който съм го получил, т.е. никакви лепенки да не разлепям от него. Нито от дисплея от никъде. Та предполагам ако получиш втора употреба лаптоп, ще разбереш. От друга страна на мен лично Ардес като магазин не ми допада много. Нивото на обслужване там е просто на отвратително ниско ниво. Там влизам само да видя нещо на външен вид, и си го поръчвам от другаде.
 
Горчив опит имам с Ардес,а и цените им са надути,да не говорим за обслужване.Доволен съм от Пласико.Но както знаете във всеки град е различно,нищо,че е една и съща фирма.Не знам от кой град си,но според мен ако има магазин (добре е да има и сервиз към него) в града ти,отивай на място.
 
При нас няма такива екстри, пазаруваме само онлайн.
 
Back
Горе