• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Изработка на изделия от акрилен камък или фибростъкло

HI_MACS_LIN

Потребители
Регистриран
10/10/13
Постове
9
Резултат от реакция
4
Местоположение
София
Фирма 3SD се занимава с доставка и дистрибуция на акрилен камък LG HI-MACS.
Solid Surface Solutions & Design или за по кратко 3SD e официален дистрибутор за България на акрилния камък на LG - HI-MACS и изработва мебели от него по поръчка, предлага консултации на място, изработка на проекти и чертежи. Изработваме кухненски плотове от акрилен камък, с мивка от акрилен камък, плотове за баня от акрилен камък, облицовки и други мебели по поръчка и проект на клиент или дизайнер.
Материалът акрилен камък може да се използва в най-разнообразни ситуации в интериорния дизайн и за разлика от техническия камък се термоформова (огъва при нагряване в желана форма) и има 4 транслуцентни цвята (пропускащи светлина), за изработка на светещи мебели, лепи се безшевно и формира на вид красиви, монолитни детайли.
Голям изпълнен обект от фирмата са декорните стени в , както и и предната, .
3SD работи още с фибростъкло - изработва модели за изработка на матрици за мебели. Проект на фирмата с този композитен мателиале прототипът на българска количка за голф - Arccar, който при намиране на инвеститор се надяваме да превърнем в нещо повече от просто прототип. Повече за голф-количката може да намерите тук:
Друг продукт от фибростъкло на фирмата е , който може вече да се закупи.
Ако се интересувате от дейноста ни и желаете да научите повече, може да посетите и .
 
Последна промяна направена от Модератор:
Back
Горе