• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Инсталиране на Pro100

  • Автор на темата Qnko0
  • Започната на

Qnko0

Потребители
Регистриран
11/11/23
Постове
2
Резултат от реакция
0
Местоположение
Plovdiv
Здравейте колеги !
Инсталирах програмата но не ми тръгва . Потърсих е в интернет свалих няколко варианта но ми изскочиха връзки с вируси . От къде мога да си е изтегля понеже съм windows 10 . Мисля ,че версията не ми стана заради това че съм с по нова версия на windows . Дайте идеи как да се справя този проблем . Благодаря !:a022:

 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравей,
Първо кажи за кои версии става въпрос?
 
Здравейте колеги !
Инсталирах си е от замунда но не ми тръгва . Потърсих е в интернет свалих няколко варианта но ми изскочиха връзки с вируси . От къде мога да си е изтегля понеже съм windows 10 . Мисля ,че версията от замунда не ми стана заради това че съм с по нова версия на windows . Дайте идеи как да се справя този проблем . Благодаря !:a022:

Стартирай програмата като администратор: Натискаш десен бутон на мишката върху иконата и избираш от менюто "Изпълни като администратор" .
 
Става дума за 6.43 . Стартира ми се за разкрой но pro100 не иска отваря ми първото прозорче където пише про100 и накрая изчезва и не се стартира.
 
Виж си езиковия файл с какво разширение е. Дали е lng, ru и т.н.
 
тартира ми се за разкрой но pro100 не иска отваря ми първото прозорче
Посочете изходните данни (програмни версии, операционна система и др.) и данните от помощната програма PRO100 Diagnostics (изтеглете, поставете в папката Pro100, стартирайте)
Diagnostic
Получете допълнителна системна информация в регистъра на събитията на Windows въз основа на времето на възникване на проблема.
 
Back
Горе