• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Инструмент от лист за автоматична ножовка за ПДЧ

  • Автор на темата IlGaSC
  • Започната на
Здравейте пак. Прерочетох постовете и забелязах, че обсъждането мина в темата огънати плоскости. А на мен чисто теоретично би ми било интересно какво мислите конкретно по въпроса от първия пост. Мисля че такива парчета могат да се използват и като декоративни апликации например. Ще сцепим ли ПДЧ-то?
p.s. В момента лежа със счупен крак иначе отдавна да съм пробвал.
 
Според мен няма да се сцепи както ти е предварителния замисъл. Като започнеш да цепиш, не се знае накъде ще тръгне. Може да излезе някъде през ламината. А и инструмента ти трябва да е много дълъг, според големината на парчето. Цепенето не е като рязането, да може да контролираш крайния резултат.
 
Последна промяна:
Единственото нещо което съм успял да изтъня не да го цепя е обикновен термо плот от 40мм до 15мм примерно 600/600мм/15мм за гръб, като наглася циркулярния трион на 25мм височина и нарязвам детайла от долна страна през 30мм и става на кубчета после ги изкъртвам и шлайфам със лентовия шлайф . Така когато не ми стигне парче гръб а плота е останал ,плота става на гръб.Но за цепене колегата е абсолютно прав.
 
Последна промяна:
Back
Горе