• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Какво измисли нашия шеф

  • Автор на темата sino
  • Започната на
Не знам заслужава ли си да запазваме добрия тон в такива случаи. Те се вземаха много насериозно. Какво означава, че си свикнал да вземаш пари...той роби ли си търси или какво?!:a098:И пак по-добре, че ти го е казал навреме, а не да почнеш и да видиш, че работиш за оня, дето люлее дърветата. Аз съм имала няколко такива случаи и това е една от причините, които ме отвратиха от средата, която иначе много харесвам - производството на мебели. Мисленето на една голяма част от собствениците е потресаващо обидно, за хората, които им работят и заради които фирмите им функционират.
 
Последна промяна направена от Модератор:
С тези декларации може да си избършат която част на тялото искат.
 
има и различни ръководители
 
който не е работил , не знае какво ;)
 
Я вижте каква обява видях.заплатата е бруто и като се махнат данъците от 600-700 отиваме на 470-550 лв заплата за София.Какво мислите?
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Фирмите имат големия изисквания, но не предлагат почти нищо в замяна. За подобна позиция искат да може да работиш с поне 3-4 програми, но ако можеш и с още 1-2 щяло да е предимство. Според мен, колкото повече изисквания има една фирма, толкова повече материални облаги трябва да предлага. Един куп изисквания, а насреща нищо. Не започне ли работника да определя правилата (както е в европейските страни), няма да има добро заплащане никога.
 
Мин заплата е 360 лева.тоя търси за 450 да знаеш аутокад 3д,офис пакета,фотошоп и по подразбиране да си до 25 г и до 48 кг и да знаеш френски устно.сещате се за кво говоря.бг работодателя наистина си търси роби,които да знаят и правят всичко,но за никви пари.че и висше образование,шофьорска книжка и да монтират мебелите....
 
Преди 2 три дена гледам обява в Jobs.bg, че търсят монтажници на мебели. Пуснах си автобиография и ми се обадиха. Отивам аз на срещата и гледам шефа около 40 годишен, и ме пита:
Какво си работил преди
Аз му отговярям че съм работил в мебелното производство полседно съм си работил за себе си.
Пита ме дали имам машини и аз му казвам, че имам.
Той ми вика:
Заначи ти си свикнал да вземаш пари - не си за мене.
Казвам му, че всеки работи за пари.

Какво друго да му кажа на такъв. То не, че нямаше какво, но реших да запазя добрия тон.
хахахаха тоя е бил най тъпия човек не е истина ебаси простия тип ,такива хора въопще трябва да се разкарат от бранша да не го замърсяват с простия си шапкарски акъл.
 
Back
Горе