• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Лаптоп за проектиране на мебели.

albert_21bg

Редовни
Регистриран
2/3/13
Постове
62
Резултат от реакция
30
Здравейте, бихте ли ми препоръчали лаптоп за проектиране на 3d max , 17,3inch , какво да гледам, утре пускат промоция на Тецхнотата, и ако им а нещо изгодно мога да купувам. Предварително благодаря на отзовалите се.
 
Ами то за 3ds Max колкото по-вече, толкова повече. Аз имам Lenovo G500 с 8гб рам и процесор I7 3612 (Това са 4 физически и 8 логически ядра ). Сравнително добре се държи. Може би под 8 гб рам и 4 ядрен процесор гледай да не падаш. С 4гб рам си е жива мъка да работиш.
 
От всичко по много трябва да има тоя лап топ мисля,че ще е много скъп модел.Преди около година купувах стационарна машина със тези параметри
AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor 4.00GHz
RAM 8 ГБ
Graphics Chipset AMD Radeon R7 200 Series
Memory Size 1024 MB
и ми излезе около 1000лв. с нея макас върви много добре.
 
17,3 инча ще е доста дразнещо за работа с макс 24 инча е златната среда пробвах и на 27 ама по-трудно се обхожда екрана с поглед.
 
Имай предвид, че сега купуваш лаптопа, но трябва да е актуален и в близките няколко години. Така, че както ти казаха колегите, гледай да е с максимално добри параметри. За предпочитане е стационарна машина, но зависи от естеството на работата. Дали ще трябва да го разнасяш или ще стои само вкъщи.
 
Много сериозни машини, днеска минах през ТМ, и такава машина надминаваше 2к, ще видя утре ако има нещо добро и намалено мога да скоча, ако не ще ъпгреидвам настолната ми машина, идеята ми беше да мога да го разнасям с мен, и да показвам на клиентите, много благодаря за съветите. Наближава Техномебел, може да направим една сбирка на форума.
 
и колега какво се получи, намери ли намелен лаптоп който да ти хареса? и аз мисля да ида до техномаркет и да видя какво толкова предлагат.
въобще сега великденска промоция имат доста магазини и сайтове.
 
Лаптопи има, намалени от 13 до 22%, аз харесах едно Lenovo 17' рам 16 с много добра видео карта i7 4gb на 1499 от 1899лв. ама ще почакам че не ми се дават толкова пари за лаптоп,може би на следващия черен петак декември, ще скоча на един, имам много голямо желание да чертая на 3dmax, че сега съм на Pro 100, нещо взеха да излизат поръчки, и маи от хоби ще го правим професионално дърводелстването.
 
Сериозна машина, но и парите са сериозни.
 
Аз се надявах на по големи намаления, защото на телевизорите имаше до 40% намаление на хубави и нови модели, аз взех един 32' Samsung за 480 от 620 лв., и за това си мислех че ще има и по изгодни лаптопи, ама нямаше, хората купуваха за по 250-500лв. лаптопи за домашно ползуване, а настолните машини много по скапи от лаптопите, не знам що така.
 
има и в pcstore.bg намаления на 17 инчови лаптопа с i7 и 2гб видео, фулHD дисплей
виж ги и тях
ама за какво точно ти трябва? за пренасяне 17 инча не е най добрия вариант.на 3дс макс какво ще правиш? щото мебелите може да си ги импортваш в макса готови и от меб.програми ще имаш чертежи, обков, карти за разкрой, спецификации. вече сериозна машина ти трябва за визуализации и по специално на цели интериори, а не на само един шкаф или една кухня.
аз си търся нещо мобилно, леко ем за сърфиране, ем за филми, чат, музика, да снима и да работи на батерия дълго време.искам и мебелните програми да му работят и да показвам и леко редкатирам някой проект на него.леново йога с уиндос 8 инча таблета мисля че ще ми върши работа.529 лева струва.
а в техномаркет имаше едно малко ноутче с добри параметри намалено, ама бяло и все пак си имам основен лаптоп и таблет ще ми върши повече работа от това нетбук ли да го нарека не знам.то е добре за мойте цели.
 
Back
Горе