• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен

  • Автор на темата nickkkkk
  • Започната на

nickkkkk

Потребители
Регистриран
6/6/13
Постове
1
Резултат от реакция
0
И така, до сега три пъти си поръчвам мебели, но след всеки монтаж оставам все по разочарован от тази фирма. Тук ще обобщя основните причини:
1. Винаги ти казват, че в рамките на 30 дни поръчката ще е готова, и винаги просрочват този срок.
2. Изрично дължат да им се плати пълната сума преди монтажа, но след това почват проблемите, нервите и главоболията;
3. Последните две поръчки бяха на долни кухненски шкафове (единични – монолитни). И вата пъти не можаха в рамките на деня да приключат успешно с монтажа.
4. Всеки път при монтаж се оказва, че нещо са забравили в цеха и ще го донесат в някои от следващите дни. В последствие никой не идва и се налага да ходиш в офиса и да досаждаш само и само някой да дойде да си довърши работата, за която си платил прескъпо.
5. „майсторите“ монтажници вечно бързат и са нервни, поради което се оказва, че или врата не се затваря добре, или стои на криво, или са пробили дупка на дръжка на неправилното място. Да не говорим, че мивката не я монтираха с крепежните елементи, с които вървеше, ами „побългариха“ монтажа с тел.
6. По отношение на цеха, където се изработват готовите за монтиране плоскости… ами от много познати чух, а в последствие и сам се убедих, че проблемът им е най-вече в окантяването. Все ще се намери някой рафт, който да е или с недобре залепен кант по ръбовете или цяла ивица от канта да виси по десетина сантиметра.

7. Магазинът (офиса) на фирмата работи в събота, но не и монтажните групи, което е проблем ако желае човек да присъства при монтажа без да се налага да си взима отпуска. (Тук разбирателство по въпроса не може да се постигне).
8. Цените са прекалено високи в сравнение с качеството, което получава накрая клиента.

В заключение бих казал, че повече не бих си поръчал мебели от тази фирма. Основна причина за това са „майсторите“ монтажници.
 

Прикачени файлове

  • Kant.jpg
    Kant.jpg
    85.8 KB · Прегледи: 12
Back
Горе