• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Обков на кои производители най-често използвате?

  • Автор на темата link
  • Започната на
Аз използвам засега само Blum и съм доста впечатлен ще видим дали ще е така и занапред
 
Hettich това е възможно най доброто,слагаш и забравяш за проблемите.
 
всеки би искал да работи с качествен обков, напоследък давам по 2 оферти на клиентите , качествено но скъпо , и евтино
 
Аз избрах да работя с Blum.
 
Ползвам обкова на Самет от доста години и не съм имал никакъв проблем.За панти и аморисьор за тях .За чекмеджета Smartbox-без рейлинг ,с 1 или 2 рейлинга и вътрешните чекмеджета,ползвам и скритите водачи Smart slide и Smart slide push с пълно изтегляне.Ползва и алуминиеви профили Декофикс за вратички.
 
Здравейте колеги, искам да ви отправя първо една молба, а после да направя и едно уточнение. Молбата ми е следната - не побългарявайте и не ъпгрейтвайте мебели или обков на други марки с помощта на Блум. Те си държат на качеството което предлагат и го гарантират при определени условия, ако се спазят. Не слагайте блумоушън на някви евтини панти, не присаждайте блумоушън за метабокс на други видове стандартни или с метални страници чекмеджета и то на други марки, не комбинирайте панта на Блум с друга евтина и т.н. По този начин едно че правите лоша реклама на Блум, а и провокирате и принизявате продуктите им, съответно и качеството им. А препоръката ми е следната - за всеки който се съмнява в качеството, който тепърва почва да работи с Блум или го прави плахо, незнайно защо, ще кажа следното - ако монтирате обкова на Блум по схемите за монтаж и спазите всичко, и направите добър и точен реглаж на мебелите, няма да имате нито проблеми нито поводи за съмнения или резерви. Блум влагат не малко средства, време, и човешки фактор в тестове, изчисления, подобрения и т.н. Техния обков работи добре и както трябва, когато е монтиран добре и кадърно, а не едно към гьотере.
 
В крайна сметка клиента решава за какъв обков иска да плати така,че на теория всичко е ОК ама на бойното поле сме ние а търговските представители си стоят по офисите
 
Последна промяна направена от Модератор:
Това което изложих по горе се отнасяше за мебелистите а не за крайните клиенти. Крайния клиент ще избере каквото му се предложи, а има и варианти в които сам си иска дадено нещо.
 
Back
Горе