• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Обучение за работа с PRO100

Дилян

Потребители
Регистриран
21/6/16
Постове
1
Резултат от реакция
1
Местоположение
СтараЗагора
Здравейте,
Интересувам се дали се предлагат курсове за обучение с дизайнерската програма PRO100 в рамките на страната.
Ще се радвам да ми предоставите координати на организацията предлагащи споменатите по горе услуги.
Благодаря предварително.
 
Здравейте.
Не съм чувал да има такива курсове в страната.
Ако лично Вие искате да се научите да работите с програмата, може да пуснем тук една тема и да проведем обучение. Обаче докумнет за завършен курс не можем да издадем. Има доста колеги работещи с Pro 100, които владеят отлично този софтуер.
 
ами може в тази тема да си помагаме и да изучаваме програмата.задава се конкретен въпрос и който знае отговора отговаря - било със скрийншотове, било с видео уроци.
така че питайте за конкретни неща
 
Той колегата може сега да започва от нулата и да не знае точно какви въпроси да задава. Според мен трябва да има въведение в програмата. Да се започне с изучаване на интерфейса и така с видео уроци да се нахвърли най-главното.
 
Според мен трябва първо да е ясно дали задаващият въпроса, има елементарна компютърна грамотност. И дали е пробвал някой друг софтуер за конструиране. Като преди това е изгледал поне два филма в ютуб . И тогава да се запознае с програмата. Тук ще намери много решения на проблемите свързани с дадения софтуер.
 
Ето едно мултимедийно ръководство за работа с PRO 100 на руски език.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Това ръководство е на goroberto.
 
Може :kef: Но е добре да е в темата за обучение .
 
Да.аз го направих навремето за версия 4,16 преди много години.събирах инфо от руски форуми и сайтове и я събирах в такива електронни ръководства.особено добро се получи това за кичън дроу.надявам се някой да е научил нещо от тях за да не съм си губил времето напразно.сега имам идея за електронен меб.справочник с всякаква мебелна информация в него-материали,обков,конструиране на мебели и въобще всичко полезно за мебелиста ама труда ще е огромен за сам човек а и вече всеки има интернет навсякъде и май няма смисъл от такова р-во.
 
Не е точно така и какво като има интернет, какво от това ? Ако няма хора като теб да го оптимизират с нова информация. Интернета си е интернет без някой да го обновява и запълва с информация си губи смисъла. Така, че винаги има жажда за нова информация стига да ти е по силите да я създаваш. Но човек е затова създаден да може да служи на обществото.
 
Последна промяна:
Back
Горе