• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

От къде да си поръчам или закупя ???

  • Автор на темата XMad
  • Започната на

XMad

Член на екипа
Администратори
Регистриран
2/5/14
Постове
59
Резултат от реакция
10
В тази тема можете да попитате от къде да си закупите или поръчате нещо стандартно или не чак толкова стандартно за мебелното производство. Можете да дадете и идея.
 
Здравейте,
интересувам се къде в София мога да поръчам 2 малки чекмеджета, по мой рамери. Искам да си сложа допълнителни чекмеджета на бюрото. Представям си ги от ламиниран МДФ 1см и закрепена плоскост ПДЧ отпред 1.8см, която вече имам. Иначе размерите на чекмеджетата са нещо от рода на 60х30х15мм.
Благодаря предварително.
 
Не знам дали ще намериш фирма да се занимава с подобно нещо да ти го изпълни. Защо не пробваш в някоя от веригите магазини като М. Бриколаж, Практикер или не знам какво имате в София, да ти нарежат детайли, а ти да си ги сглобиш с винтове. Продават се и кантове, можеш да си ги кантираш с ютията или с лепило в зависимост от вида на канта. Като материал има кухненски гърбове с подобна дебелина, но не знам дали са налични в подобни магазини. Иначе следващите дебелини плоскости са 16 и 18 мм които са по вероятно да откриеш там.
 
Такива тънки плоскости трудно ще ги навие с винтове. По-добре да си ги поръча във някоя фирма да му ги нарежат, кантират и сглобят.
 
Кой ще се наеме да си играе с две чекмеджета :neutral:Има и тънки винтове
 
Здравейте, благодаря за бързите отговори. Знам че в бриколаж режат плоскости, но наистина май са 18 мм, което ще намали вече малкото място за помещение, особено на височина. Относно цена съм готов и да дам повече, но фирма не мога да намеря.
 
колко ще ти намали мястото ако е 16 или 18 мм дебелина материала? айде сега да не издребняваме, а също и по дебелия материал прави по здрава конструкцията.
така че може да си поръчаш в практикер, бриколаж и там ще ти станат веднага, а и ще ги кантират.
това са разцветките на практикер с цените, канта им е 1 мм дебелина.стават веднага, ти ще си ги сглобиш после.също и продават малки парчета изрезки от пдч различни декори и може и от тях да си избереш нещо.
тука колегата gentaco преведе и допълни програма за чекмеджета и с нея като въведеш параметрите ще получиш размерите на отделните детайли.
 
Сигурно си прав, просто исках, ако може да го направя малко по-финно, но явно ще е доста по-сложно.
 
тука колегата gentaco преведе и допълни програма за чекмеджета и с нея като въведеш параметрите ще получиш размерите на отделните детайли.
За отделните детайли още не е готова само челата смята за сега.
 
Back
Горе