• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Перфоратори и къртачи

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Перфораторите и къртачите се използват при монтирането на кухни и други мебели, които се налага да се захващат за стена, която е от бетон. Също така се използват и при поставянето на первази, които се монтират на стената.
 
Така,ще бутна и тази тема.Ще ми трябва и перфоратор,но всички са 200 +лв.Колегата gentaco,ми беше предложил машинка на Viki.Те предлагат и някаква имитация на Бош перфоратор.Мнения?
 
Много зависи от интензивността на работа. Ако по цял ден не го пускаш от ръцете си, ще трябва да е по-качествен. Ако го ползваш от време навреме може нещо по непретенциозно. Аз перфоратори не ползвам, а само къртачи за пробиване при различни монтажи. Работя с "кучи марки" основно за по 100 - 120 лв, които изкарват по 2 - 3 години долу горе.
Бих те насочил към Спарки, като съотношение цена - качество.
 
Благодаря,той също мисля,че беше над 200лв.А този на Viki е за 90,няма да се ползва интензивно.
 
Взех си един винтоверт с LI - Ion Батерия "Вики" и засега работи отлично. Аз затова работя с ментета, защото са по-евтини и после като се счупи, не ме е яд да им бия шута. Аз ако съм на тебе ще го взема този за 90 лв.
 
Верта на вики е много добър както и касачките ,електрожени, аргони и телоподаващи ползвам ги от доста време. За перфоратор ползвам макита от то даже и незнам откога някаде от 8 години при бая работа защото се занимавам и с други работи не само с мебели. Но спарки май нямаше чук а само пробиване. По добре изчакай в Лидл някой модел има 3год.гарант или вики те са много здрави и модела е на макита.
 
Вики ще е.А и за 90лв,все ще изкара 3,4 обекта
 
И аз мисля да си взема Вики по нататък. Ще изкара повече от 3-4 обекта със сигурност.
 
Вики ще е.А и за 90лв,все ще изкара 3,4 обекта
Как 90лв на сайта е 77лв. е без доставката .
[HIDE=5] [/HIDE]
 
Той говореше за модел.
 
Back
Горе