• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Покупка на смартфон

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Дойде момента да се купува смартфон за детето. Умиране има, отърване няма. След оглеждане на марките и моделите се спрях на "Самсунг". Отначало си мислех за "Нокиа", но те са с Уинсоус, а "нашите" изисквания са за "Андроид". Модела който ни хареса е . Дайте отзиви за "Самсунг", като смартфон-добър ли е?
 
колко е голямо детето?
самсунг е лидера при смартфоните, така че няма какво да го мислиш. пластмасови са, но са най купуваните телефони.информация и ромове, резервни части за тях колкото искаш.досега не съм имал самсунг, ама и това ще стане.модела ти експрес още го няма навсякъде и не намерих инфо за него в . гледам от виваком ще го вземаш колко излиза и колко е цената му без договор?
с3 на самсунг по нета го продават за 734 лв в щепсела например ама като цяло децата са по информирани от нас така че му купувай каквото иска за да е доволен.телефона е особено важен за самочувствието на младежите така че няма къде да ходиш - твоя трябва да има най доброто или това, което иска.
 
Детето е на 13 години и си заслужи смартфона с добър успех. От Виваком ми казаха, че свободно струва около 780 мисля беше. Аз понеже съм от дълги години съм техен клиент и ползвам интернет, и мобилна карта, преподписах за две години и двете. Направиха ми отстъпка 25% от нета и 25% от преподписването на договора за мобилната карта. Така досега им плащах около 40 лв. сметка, сега ще им плащам към 50, но влиза и вноската за телефона. Смятам, че е изгодна сделката.

Ще изчакам догодина, когато Убунту влезе при смартфоните и ще си взема и аз нещо.
 
ами да ти е жив и здрав ученика, за смартфона-честито.и аз си взех смартфон на промоция от виваком, но с договор 1 година.
 
Предполагам, че вече сте взели смартфон, но ако отново ви предстои покупка, имайте в предвид, че директно от някой оператор не е най-евтиният вариант. Има фирми, които директно внасят мобилни телефони и ги държат на склад, след което ги продават онлайн на доста по-ниска цена от тази в офисите на мобилните оператори. Разликата е в това, че нямат други разходи (офиси, магазини, служители, наеми и т.н.) и цената е по-конкурентна. Аз самият съм закупил своя от такъв онлайн търговец и да чукна на дърво засега 2 години няма никакъв проблем. Надявам се да не правя реклама, но ето линк --->
 
купих си LG G2 - най доброто като хардуер в момента на нашия пазар.само NOTE 3 е по добър към параметри!особено с промоциите към виваком ми излиза по 30 лв на месец, е отделно и абонамент 15 лв за срок на договор 2 години!смартфона е повече компютър, отколкото телефон и телефон е само една от функциите му.гледат се филми и тв, слуша се радио и музика,снима, играят се игри, чати се и се преглеждат акаунтите и позволява винаги да си в нета посредством мобилна мрежа или wi-fi. така че освен забавление и е необходимост за бизнеса за да си винаги във връзка с клиенти и приятели.
 
То направо си е мини таблет.
 
Back
Горе