• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Предложения относно форума

имам и още едно предложение - всеки потребител да си опоменава града от който е. особенно в формата за регистрация от тук нататък това поле да стане задължително за попълване. по този начин мисля че ще се улеснят потребителите един друг, знаейки човека с който пишеш от къде е и ако му помагаш за нещо, накъде да го препратиш което му е в неговия град или регион. А също така, в полето и формата на регистрация да се направи и опция за попълване на това дадения регистриращ се потребител какъв е на тема мебели. Примерно - Мебелист или дърводелец, Дизайнар, Конструктор, Търговец, Любител, или някакъв друг. Това също мисля че би било плюс за всички съфорумници.

Сложил съм двете полета, които предложи, но след дискусия с екипа стигнахме до извода, че трябва да ги направим незадължителни. Който иска и е сериозен ще ги попълни. Ако са задължителни могат да се пишат глупости(заради самата регистрация) в тях и пак няма да я има исканата информация. Мисля, че ще ни разбереш правилно.
 
напълно правилно ви разбрах и съм съгласен. надявам се сега и сериозната част от вече регистрираните потребители да попълнят тези полета, ако имат тази опция и възможност де.
 
Всеки потребител може да си влезе в профила и да попълни тези полета, при желание от негова страна.
 
  • Харесва ми
Реакции: XMad
благодаря ти и на теб и на тези които ще го направят, според мен за доброто на форума.
 
Ще помоля всички потребители, като цитирате пост с видеоклип, да изтривате видеото от цитата, за да не се натоварват страниците допълнително и да се отварят по-бавно.

Благодаря за разбирането.
 
Аз също смятям, че изискването за пет поста е излишно. Аз например искам да прочета неща, които ме интересуват и да задам един конкретен въпрос. Сега се налага да се чудя какви пет смислени поста да направя. Това действа по скоро демотивиращо.
 
+1 и от мен за условието с петте поста. Давам конкретен пример. Човек който си няма хал хабер от мебели, но се интересува от нещо конкретно и просто иска съвет, като например как да разпредели мебелите в кухнята която сега ремонтира. За да види плана, който потребителя "Х" е направил за да му помогне той трябва да напише още четири безсмислени поста, при което той си казва, за*би ще потърся другаде и отива във форума "Y" където пита, отговарят му нагледно той си свършва работа и когато отново му потрябва съвет, отново проверява във форума "Y" понеже от там са му помогнали.
И второ аз, като мебелист с малък опит по скоро бих почерпил знания от въпросния форум, вместо да пръскам акъл наляво и надясно само и само за да направя определения брой постове за да видя изображение или да изтегля определен файл.
Съгласен съм, че всеки иска наготово информация без да положи и грам усилие, но според мен това условие по-скоро отблъсква хората отколкото да развива форума, защото който пише смислени постове ще ги пише и след петия, петдесетия и петстотния, а който иска точно определен файл или снимка, измисля пет глупости, тегли си файла и повече не се и сеща за този форум. Стара българска поговорка гласи - На сила хубост не става.
И накрая две думи за форума: Харесва ми, богат на раздели, има полезни неща, но има кокво още да се иска, и то не малко. Искрено се надявам форума да върви само наред и нагоре.
Ако съм обидил някой, да ме извини.
P.S. Още един пост остава :)
 
въжможноста и желанието за споделяне идва с получаване на повече информация, а с това и възникване на повече въпроси. така, че моля бъдете по-снисходителни към новаците
 
в някои форуми най-отпред на началната страница са показани последните 10 активни теми, мисля че е полезно такова допълнение
 
в някои форуми най-отпред на началната страница са показани последните 10 активни теми, мисля че е полезно такова допълнение

Най горе със зелени букви пише Нови постове и колко поста в колко теми са написани. Като цъкнеш там и виждаш темите, в които са написани тези постове. Отдясно в блока има последни теми и последни постове.
 
Back
Горе