• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи (продължение)

  • Автор на темата Neo
  • Започната на
Здравейте,казвам се Нели. Занимавам се с проектиране на бани. искам да разширя познанията си и да проектирам цялостен дизайн.... До сега съм проектирала няколко кухни, но продължавам да се уча...
 
Здравей Нели: Ще се реввам да споделиш опита си тук сред нас както и да ни представиш някой твой проекти и реализации.
 
Здравейте , Антонио съм , занимавам се с любителски неща , проекти и всякакви майсторски неща
 
Здрасти . какви майсторски неща за да го имаме на предвид?!
 
Естествени камъни , гранит и мрамор , плотове за кухни и прочие
 
Здравейте казвам се Илия и съм Мебелен бояджия във фирма за производство и проектиране на мебели във Варна. Като хоби се пробвам с Pro 100 да си проектира сам разни мебели,като цяло от скоро разучавам въпросният софтоер
 
Добре дошъл!
 
Здравейте,
Казвам се Велин Стойчев, по професия музикант. Хобитата са ми доста, но конкретно с мебели се занимавам, за да обзаведа апартамента - а това отлагахме, защото се родиха децата, после бяха на крехка възраст и т.н. Сега му дойде времето. Досега съм обзавел детската, като това включва и направа на матраци. В момента съм захванал хола. На евентуалния въпрос ще отговоря - не знам как ме търпи - страх ме е да я попитам :)
 
Е ми много добре си го замислил. Дано опровергаеш тезата за "Музикант къща не храни" И не се разбра кой те търпи едва за да помогнем, пък и едва на крехка възразт деца?!!!!!
 
Е ми много добре си го замислил. Дано опровергаеш тезата за "Музикант къща не храни" И не се разбра кой те търпи едва за да помогнем, пък и едва на крехка възразт деца?!!!!!
ха ха ха - за търпенето - жена ми, но не искам помощ :40:
Децата вече не са на крехка възраст и понасят стоически хаоса вкъщи, даже помагат да го създавам.
 
Back
Горе