• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Прободни триони (зеге)

Ами точно зегето ми е наложително и тези дни ще е.Ще пиша,гледам го и в Практикер.
 
Както ви обещах да пиша за зелената серия на Бош.Мога да кажа,че наистина не са тези машини от преди 10тина години.Днес ми предложиха да поработя с лентов шлайф и с винтоверт на Парксайд от Лидъл.Леко скептично подходих,но за мое учудване машинките се представиха на ниво,нямат спиране.Та,нищо чудно и да взема едно зеге от тази марка.
 
Взех Bosch PST 800 PEL зелената серия.Засега се държи добре,но е нарязал само ламинирания паркет на апартамента.През почивните дни ще го подложа на малко по-корава работа,кухнята.
 
На по-дебело като го пробваш, ще си проличи дали работи добре.
 
Да,4см плот има да реже.През почивните дни,ако не ми мине котка път,ще вдигам кухнята.
 
И аз си взех Bosch ,само че PST 900 PEL още не съм го пробвал. Но има всичко на което държах.
 
Аз мисля да си взема . Не знам дали е добро обаче?
 
Синя серия би трябвало да е добро.Аз имам един ДЯДО на ЕЛТОС. Който работи безотказно.Иначе единия винтоверта ми е BOSH литeвoйна батерия и съм много доволен имам и други инструменти на BOSCH ролетка . перфоратор и тн.доволен съм от тази марка.
 
Според моя опит са важни ножчетата за зегето. Аз ползвам на BOSCH които КЪРТЯТ от долу по скъпи са но за пдч и плотове са по добри.
 
ножчетата с обратен наклон разбиват шейната на зегето - внимавай с тях
 
"Щом е бош не е лош":bow:Но ако няма осветление не знам, не бих го взел. Да се научат тия от бош да слагат лампи сега е ерата на диода ,а не само цени.:a086:
 
Back
Горе