• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Прободни триони (зеге)

карал ли си кола на фарове в гъста мъгла ? толкова помагат и лампите при зегето . Ползвах един скил с осветление , караш го бавно и си духаш прахоляка .Бош имат приставка с лазерен лъч , сложих го веднъж и го махнах веднага , заслепява ме отражението от плота
 
Аз си взех клас Expert Bosch PST 900 PEL и да знаеш, че фара му е трепач . А имам и верт бош от сините който е 260лв. и какво от това като няма фар.При монтаж под шкаф си бачкам с викито и не се сещам за боша не заради качеството, а заради фарчето. Егати за 300 кинта поне един диод да сложат.
 
за зеге ли говорим или за миньорски лампи , че нещо се обърках ?
 
Хах !!!Та ти си се объркал от самото начало на поста си!!!
ножчетата с обратен наклон разбиват шейната на зегето - внимавай с тях
Та не знам кой е прав и кой обратен наклон зависи от коя страна го виждаш!!! Знам за лицево и не лицево рязане. Рязал съм и с двата " наклона" и зегето си се пързаля с шеината перфектно. Е засега де, докато не е дошла мъглата ще си ползвам фарчето , а като падне тогава мисля да впрегна елените :santa2:
 
Колегата,сигурно говори точно за лицево и не лицево ножче.Нормалните са за не лицево рязане,а с обратните зъби е лицевото ножче.Може би е имал в предвид,че с обратните зъби(лицево рязане),има по-голямо съпротивление и натиска е по-голямо,че иначе започва да подскача зегето като заклана кокошка :P
 
Не ми е направило впечатление дати кажа честно .Може би здраво държа машините и няма как да подскачат работя предимно със Спарки и Бош. Обикновено по-голямата си час от изрязването на отвори на работни плотове режа с лицево ножче. Има и случай когато режа направо с потапящ циркуляр за по бързо.:training1::a0501:
 
Последна промяна:
мисля , че точно в сте ме разбрали , вече втора шейна ми се разбива ...
затова и не се правят ножчета с твърдосплавни пластини за лицево рязане - машините не са пригодениза такива натоварвания
 
ПДЧ и Плотове режа само с ножчета за лицево рязане за повече от 15години съмс сменил една шейна.А СЪМ НАРЯЗЪЛ ДА НЕ КАЖА КИЛОМЕТРИ.Здравината на шейната си зависи от машината и от ОПЕРАТОРА НА МАШИНАТА.
 
И не е нужно във форума да се заяждаме.Ако можеш да да дадеш съвет ПОЛЗОТВОРЕН на човек който иска мнение-дай го. Това е форум е на съмишленници.Поне аз така го разбирам.
 
Между другото Makita има твърдо сплавни взимамги от Томика в Пловдив.
 
Back
Горе