• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Прободни триони (зеге)

Новата ми придобивка.

Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения



Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
С здраве да си я ползвате машинката; мноого линейни метри безпроблемна работа.
 
Имам я същата много съм доволен.Със здраве да я ползваш.
 
Имате ли опит с ParkSide? По-конкретно, видео моделът.
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Колеги някой има ли впечатления от това ново изобретение на Бош. Това което аз разбрах е, че струва 190/200лв. 500w,220v има и вариант на батерии 200лв.но без батерия тя се продава отделно. Най - неприятното е, че веригата струва 40 лв
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Не мисля,че ще е от полза.Според мен,излишен гевезелък.Реже само праволинейно,а идеята на зегето е криволинейни детайли
 
Интересно е за монтажи на кухня например там има доста праволинейно рязане със зеге. Единственото което ме спря да го купя вчера е цената на ножа и , че не е ясно колко издържа .
 
Миналата седмица бях на косъм да взема това:
За мене лично формата му е по-продуктивна от другата,като зеге. На моменти ми се налага ,да правя някакви разрези фронтално на дървени греди през ограничен достъп и смятам,че това ще свърши чудесна работа. Но тъй,като няма достатъчно отзиви,ще почакаме някакво време. Или до момента,когато има спешен случай за рязане:)
 
Това е на принципа на резачките за дърва - верига и шина в умален вариант. В талашита няма да издържа много, ще се изхабява бързо. При масивната дървесина ще издържа повече. Общо взето е изгъзица. С ръчен циркуляр се реже по-бързо.
 
Последна промяна:
Съгласен съм,че за ПДЧ не е рентабилно. На мен не ми трябва за всекидневна употреба,а от време на време,тъй като тука 98% от къщите са на дървена конструкция и гипсокартон, понякога се случва при пробиване на отвори за контакт или спот-лампа ,да се удари гредата и си мисля,че тази машинка от предния ми пост,ще свърши чудесна работа за облекчаване и без това трудният живот на монтажиста:)
 
Back
Горе