• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Про100 и програми за разкрой - пренос на данни

Според мен няма смисъл да се групират първо дебелите после тънките кантове, защото като се разхвърлят детайлите по плочите се гони оптималност на разкроя и не се подреждат по дебелина на канта парчетата. В Оптимик се отбелязва дебелината на канта, за да може да извади програмата метража на тънкия и деблия кант поотделно.
 
То после като се разхвърля оптимик си знае работата. Става на въпрос след като копира файловете от Про100 и ги нанесеш в конвертора как щети е по лесно да коригираш канта в самия конвертор или в Оптимик. Най добре е според мен ако може в самия конвертор да има бутон и да посочи кой е 2мм или 0,5мм . Даже името на самия матерял не е много удачно да се прехвърля ,че става мазало в Оптимик. Аз лично го трия от конвертора.
 
Мнения и препоръки.
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Според мен е добре.Нека и други да кажат.
 
На пръв поглед изглежда добре.
 
Да много добре. Може и по опростено. А как разбира къде е дебел кант и къде тънък? Според наименованието на детайла ли?
 
Да може и по-опростено. Бяхме го направили както си беше конвертора. Файловете визуално си ставаха както трябва , но не се отваряха от оптимик. Наложи се да се правят много проверки докато се установи де е проблема. След като го подкарахме човека който ми помага реши да направи нещо по-добро за да улесни максимално работата ви. В заявката за клиента излизат дебелините на тънкия и дебелия кант вие само си попълвате името и цвета на канта и всичко си се попълва в заявката.
Тук е момента да благодаря на - за помощта ,която ми оказа с файлове от Про100.
 
Аз благодаря за работата която вършите за да се улесни работата на мебелистите.
 
Добавен експорт за и направата на няколко вида заявки за различни фирми.
Файлове за проба и проверка на данните. Ако има проблем казвайте да се поправи.
 

Прикачени файлове

  • За проби.rar
    259.3 KB · Прегледи: 46
Какви са тия ДА- НЕ коя е тази фирма с тази бланка. Има пофладер = и без фладер Х просто самата разкрояваща го пренася с тези знаци.
 
Back
Горе