• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Фланец ф30 за оберфреза Bosh

neco_1007

Фенове
Преводачи
Регистриран
24/9/12
Постове
315
Резултат от реакция
150
Местоположение
Targovishte
Здравейте колеги. Имам въпрос относно работата с шаблона. За да мога да работа с моя шаблон трябва да си намеря фланец 30мм за оберфреза,но никъде не намерих. Някой случайно да знае от къде мога да се сдобия с такова нещо ? Фрезата ми е Bosch 1100.
 
Дай снимка на фланеца ако може.
 
Този е за Makita, не мога да намеря нещо универсално или пък за бош. Не ми се рискува да купя нещо,за което не знам дали ще пасне.
 

Прикачени файлове

  • изтеглен файл (1).jpg
    изтеглен файл (1).jpg
    9.9 KB · Прегледи: 8
той би трябвало да върви в комплект с фрезата
 
Да при някой фрези е включен в комплекта, но и те не са ф30. За шаблона на колегата валис какъв пръстен трябва за фрезата.
 
Аз не мога да разбера защо ти е пръстен ф30. Може и с по-малък.
 
ф30 трябва когато се фрезова с дебел фрезер. Аз правя зглобките на плотовете с фрезер ф19 и дължина на режещата част 50мм опашката е 12мм и фтулката ми е ф30.Ако фрезера е с по малко ф и копир фтулката може да е по малка.
 
Това имах и аз предвид. Моя фрезер е ф10. Колкото е по голям фрезера като дебелина и дължина, толкова по-голямо съпротивление оказва.

Ще пробвам да сложа на фрезата фрезери, кото използвам на cnc - то. Те са здрави и мога да работя и с по-малък диаметър.
 
Ами значи мога да си купя Ф17 и да пробвам, фрезера ми е ф12.. и вътрешния размер на пръстена го дават ф14 . Благодаря за насоката.
 
Back
Горе