• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Библиотеки за Pro 100

  • Автор на темата matrix
  • Започната на
Библиотека по скоро няма или има както и модели но не е реална. Трябва да си я създадете сам детайл по детайл и елемент по елемент. Не е много елементарно, но пък възможно.
 
Последна промяна:
Библиотека по скоро няма или има както и модели но не е реална. Трябва да си я създадете сам детайл по детайл и елемент по елемент. Не е много елементарно но пък възможно.
От всичките постове, които изчетох дотук, всъщност основния плюс на програмата е именно възможността за използване на готова библиотека и лесното преоразмеряване на готовите модули за създаване на визуализации. Ако трябва да вървя стъпка по стъпка в създаването на модули, то бих използвал скечъп (както досега), даващ ми доста по-голямо поле за изява :) Доколкото виждам от малкото прекарано време пред ПРО100 със стандартната библиотека може да се спретне елементарен модел(за първоначална визуализация) за минути. Молбата ми беше, ако някой има линк или направо файл с каталога на БГ или английски, за да разбирам, аджеба в коя папка какви модели има :)
 
От всичките постове, които изчетох дотук, всъщност основния плюс на програмата е именно възможността за използване на готова библиотека и лесното преоразмеряване на готовите модули за създаване на визуализации.
Правилно сте прочели, но библиотеката на която може да разчитате е само вашата саморъчно направена. Ако се ползва само за визуализация може и някоя от интернет пространството. Всяка една част на наименованието от библиотеката можете да си я преименувате по ваш избран език и име. Ето ето и готови .
Ако трябва да вървя стъпка по стъпка в създаването на модули, то бих използвал скечъп (както досега), даващ ми доста по-голямо поле за изява :)
Избора е личен. За това екипа на форума представя различни софтуери. Така всеки може да си намери предпочитания от него.
 
Както каза колегата gentaco, трябва да си направите собствена библиотека според това, какви шкафове като конструкция и наименования ползвате. Ако прехвърляте детайлите в разкройваща програма и после ги разкроите, да не се чудите кой детайл откъде и за какво е при ползването на готовите модули.
Ако е само за визуализация може да ползвате каквито библиотеки намерите.
 
Здравейте момчета , изтеглих почти всички файлове , но аз работя от доста години с PRO100 версия 4,16 и не мога да ги ползвам . На ти съм с компютъра така че и не зная откъде и как да си изтегля по нова работеща версия , ако някой ми помогне ще му бъда много благодарен .
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравейте момчета , изтеглих почти всички файлове , но аз работя от доста години с PRO100 версия 4,16 и не мога да ги ползвам . На ти съм с компютъра така че и не зная откъде и как да си изтегля по нова работеща версия , ако някой ми помогне ще му бъда много благодарен .
Здрасти колега,

По бг торент тракерите мисля че имаше 4.28, за 5.2 потърси по някои руски. Аз моята и 5.2 и 6.41 ги намерих от руски.
 
Привет, откъде си набавяте библиотеки или повечето неща сами си ги създавате?
 
Библиотеки с шкафовете е добре сам да си ги направиш. Обкова, санитарията и другите неща из нета ги има, а също така и в официалния сайт.
 
.....и също така внимавай с някой библиотеки, че един път се наложи доста да се занимавам докато разбера как да си изтрия вируса или там каквото беше онова дето ми влезна в компа и браузера след като отворих една инсталираща се библиотека :)
 
Back
Горе