• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Кастамону - Милано Фрезе

  • Автор на темата Iren
  • Започната на

Iren

Потребители
Регистриран
1/11/22
Постове
1
Резултат от реакция
0
Местоположение
София
Здравейте , от известно време търся дървесен декор ПДЧ за изработка на шкафове в дневна . Искам да бъде с по файн лайн структора . Да не е рустикално ,да няма много чворове , да е в гамата на ореха ,нещо коняк тип като нюанс , да по- хомогенно дървото . Файн лайн декорите , които разгледах не ме грабнаха . Във всички има нещо сивеещо като жилка . От разгледаните пдч / Егер , Кайндл, Кроношпан ........ Кастамону единственото ,което ме грабна от раз е Милано фризе на Кастамону . Много се насилвах да харесам нещо на Егер .......... , но единственото беше Орех Карини натур H3710 ST 12 . чувам , че Егер са най- качествени . Много ми харесаха като допир и покритие високия им клас 300 и нагоре цена на плоча . Като покрите много харесах и Клеаф , но от това което е внесено тук не харесах декор . На сайта им има точно декор ,който искам .......... ,но от Салекс като ми казаха минималното количество за поръчка ме отказа . Аз няма да имам къде да го вложа .
Та да попитам - Кастамону ми изглеждат евтини на фона на другите . Самото милано супер много ми харесва , здраво ли ще е покритието му ? Някой ,който е правил с този декор , ако може да даде отзиви .
Има ли някой ,който внася Клеаф по заявка и без обвързване с количество ?
Малко обстоятелствен стана поста . Благодаря на отзовалите се .
 
Здравейте: Както сте забелязали, декори има най различни, от най различни производители. Въпрос на личен вкус и най вече от бюджетното ви състояние. Важното е, на вас да ви харесва. Трудно може да се каже, кое е по качествено. Не за друго, а просто от гледна точка на дългогодишна работа от даден майстор към производител до изгода икономическа облага. Общо взето всички плочи са вече някак си структурно по-рехави. Явно по директиви за околна среда се сменят съставки на смолите с които се изграждат самите плочи и води до рехавост и ронливост на материала. Лично аз съм привързан към декорите на Егер, Фундермах и Кроношпан. Не съм съгласен , че от изброените от мен фирми не ви е допаднал декор. Показвам ви само от Егер и то бюджетни

Вие сте харесали Милано /фрезе/
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения


А подобни от Егер са; ОРЕХ АИДА ТАБАК
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения

ОРЕХ ДИЖОН НАТУРАЛЕН
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения

ОРЕХ ПАСИФИК ТАБАК
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения

ДЪБ КАФЯВ АВТЕНТИЧЕН
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Последна промяна:
Back
Горе