• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Поставяне на повдигащ механизъм за матрак

Механизма е същия като на схемата
Ето пример без монтажна схема как се захваща механизма.
 
Оказа се, че матрака който съм купил не може да се монтира с повдигащ механизъм както аз искам.Приста-та е от старите, от социализма.Размера е 181Х122 см.Трябвало е първо да меря.Поръчах нова Приста.Ще дойде след Коледа някъде и борбата продължава.
 
Ето пример без монтажна схема как се захваща механизма.
Има ли значение как ще се монтират амортисьорите, кое нагоре и кое надолу?
Това което четох и гледах в нета е, че трябва да са така като на една от снимките.А във Виденов в местния офис ми казаха, че няма значение.
 
Аз знам ,че дебелата част е към подвижната. Така са и на задните капаци на автомобилите. Явно има значение.
 
На този тема ще има спорове, НЯМА начин с саблон, маблон, талбон или какво и да е стандарт. Механизми за повдигане са направени по стантарт, и на перфектен цвят щеше да се монтират на предварително дупчени чарги по стандарт. Ама явно тези хора дето правият подматрачни рамки, са или пияни или кюрави или ги правят петък вечер. Работим с 2 известни фирми повече от 10 години, само веднъж ми се паднали 2 рамки еднакви. Планките което се хващат за механизмите, са заварени ала бала, и много пъти и на самата рамка има разлика. За това монтирате механизмите на рамка, вдигате легло към задна табла, позиционирате рамката сприамо чаргите и матрак, и белезите къде да се направят дупките. Това вази ако конструкция е с кутия и отделни външни чарги, ако си една чарга трябва допълнително парче което се хване механизъм, и това към чарга. Ако става въпрос за еднолицев матрак..... Само става въпрос. А сега взимам поп корн и гледам сеира към коментарите.
 
Back
Горе