• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Разработени библиотеки с детайли за разкрой

studionove

Потребители
Регистриран
5/3/22
Постове
2
Резултат от реакция
0
Местоположение
Плевен
Здравейте, търся да купя разработени модули за корпусни мебели ,с детайли подготвени за разкрой.
 
Има я на лицензионния сайт.
Та то библиотеката е по-ценна от програмата. Аз примерно моята не бих я дал за жълти стотинки. А и освен това, всеки проект почти винаги си има индивидуалност и специфичност от стандартен модул. По добре я научете и си я направете библиотеката сами. Другия вариант е да ползвате услугите на някой който работи с нея.
 
Здравейте, работим с pro100 от около 10 години, но разкрояваме по класическия начин-с калкулатор, което е неумесно в 21 век. Вие бихте ли продали вашата, или част от вашата /например кухненски шкафове, гардероби, легла, други стандартни модули/. Като не съм споменавала че очаквам да е евтино.. наПробвали сме да си разработим наша, но колегите не са достатъчно наясно с дигитализацията, и затова търся вариант да елиминирам човешкия фактор максимално от това звено.
Автоматично сливане на постове:

Ние работим в Плевен,няма да сме ви конкуренти:) Ако решите да продадете част от библиотеката си.
Руснаците продават, но са за 16 мм корпуси
0885299592-Марина Димитрова
 
Последна промяна:
Трудно се работи с чужди библиотеки. Всеки има различен поглед на нещата. Най-добре си създайте ваша библиотека, което не е много трудно.

С коя версия на Pro 100 работите?
 
Здравейте, работим с pro100 от около 10 години, но разкрояваме по класическия начин-с калкулатор, което е неумесно в 21.
Съгласен съм. Но тогава как сте ползвали програмата. То докато сметнете на лист хартия, ще е по бързо да създадете детайли със самата програма. То самото ПРО 100 е калкулатор на детайли. във форума съм пуснал малка част от основни модули. Може да ги изтеглите разгледате и разучите. Колегите могат да питат, помагаме с каквото можем. За тези години вече можеше да споделяте и помагате и вие тук във форума.
Руснаците продават, но са за 16 мм корпуси
Явно стара, отдавна са на 18-19мм. Ако е изгодна и ви допада като точност, може лесно да се удебели на 18мм.
 
Back
Горе