• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Сгобяване на секция от 16мм ЛПДЧ

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Преди 2 дена сглобявах една секция от ЛПДЧ орех с дебелина 16мм. Плоскостите бяха от едната страна с защитно фолио и като го разлепиш, силно ганцова повърхност. Другата страна е матова. Та, знае ли някой на коя фирма са и кой ги продава такива плочи? Секцията е правена от българска фирма.
 
Преди 6 месеца поръчахме от Ир.м Русе и бяха такива.
 
мога да попитам колегите от ИРИМ тъй като са ни клиенти на кого са тези плоскости, ако все оше те интересува де? а защо питаш - искаш допълнение ли? а коя е българската фирма производител на секцията?
 
Да, все още ме интересува.
Секцията беше купена от някакъв магазин и човека ме извика да му я сглобя. Не помня вече името на фирмата, която я е правила.
 
ок, през седмицата ще видя какво мога да направя. а ти ако не е тайна с каква цел се интересуваш - харесаха ти плоскостите и искаш да ги ползваш, или....?
 
Просто искам да им видя цената и за клиенти, които търсят по-евтиното, може и да ги ползвам.
 
Нашата фирма в момента има промоция на няколко цвята ПДЧ производство на Алфа ууд, с размери 2440х1830 на цена 45 лева. Ако те интересува и ти се вижда добра цената можеш да провериш в най-близкото ни до теб Представителство на фирма Интериор-И.
 
ИРИМ изработват евтините си серии от мебели(примерно City) с ПДЧ 16мм на Габровница АД!
 
Мда , и са неочаквано издръжливи ....
 
Back
Горе