• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Фирми, предлагащи разкрой и кантиране

Първо дават цена само за материал. След като е готово разкроят горе долу около три седмици най малко дават и останалата, за рязане и кант+ кантиране.
 
Благодаря за отговора. Доста е неудобно и самото приложение не е пипнато поне да може бързо и лесно да се въвеждат данните.
Звънях и в Бургас да питам, ама и там положението беше същото.
Поне ми обещаха да предадат и да се говори за някаква допълнителна разработка. В крайна сметка не малко хора имат нужда от нещо подобоно.
 
Хмммм... два дена се мъча да си направя регистрация и все безуспешно. Искат отметка на Общите им условия, че са прочетени а тях изобщо ги няма.Само с фирми ли работят или събират лични данни. Въвеждам им ЕГН и не го приемат. От прочетеното, което сте писали голямо чакане ще чакате докато получите резултат , който вероятно няма да ВИ хареса.... Какво преавим тогава търсите дру :(
Някой знае ли поне с коя разкройваща програма работят?
 
Работят и с частни лица.
Пробвайте с друг браузър. Примерно с Mozilla отметката се вижда.
Аз имах друг проблем да се регистрирам. Не ми валидираше gmail пощата. Трябваше да ползвам друга пощенска кутия.
За програмата нямам идея.
 
ИТ Специалистите на
Трябва да сте регистриран за да виждате изображенията
България са се задълбочили в иноватирането към своите клиенти. След като
Първата в България онлайн услуга за рязане и кантиране стартира под името WebCut.
Клиенти получават възможност за оптимизацията на поръчаните плоскости директно от електронен магазин. Сега вече ще се обърне и голямо внимание на преноса на данни директно от водещи мебелни софтуери. На първо време ще стартира преноса от
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
и веднага след това ще се положат усилията и към F-utils
Трябва да сте регистриран за да виждате изображенията
. Явно пропорциите ще са по брой, на ползван софтуер към ЯФ за рязане и кантиране. Което явно навява на мисълта ,че ще има и други мебелни програми за напред вкарани към таблиците за WebCut.
 
Последна промяна:
Здравейте, на мен са ми казвали че Салекс и ИАФ имат най-добрите машини в София. Аз наскоро завърших интериорен дизайн и съм си проектирала детайлно кухнята, а при едната фирма по-горе имам отстъпка. Чудя се дали има мебелисти, които биха се навили да ми попълнят формите за разкроя на ИАФ и на Салекс за двата материала, които съм избрала? Тоест услуга разкрой но без изпълнение нито монтаж.
 
Чудя се дали има мебелисти, които биха се навили да ми попълнят формите за разкроя на ИАФ и на Салекс
В Салекс е почти не възможно!!!! Там се подава само по електронен път, което е адски мудно и трудоемко. Ако е за един два шкафа става, но за 100-тина детайла е ад. За ИАФ си е на таблица все още. Таблицата която можете и вие да си я попълните, все пак сте дизайнер не би трябвало да ви е пречка. Не съм съгласен ,че само те имат най хубавите машини, да до преди пет години може. Има и доста други фирми с по хубави от техните машини. Просто е удобно ,че материала е техен. Спестява се транспорта и време. Можете да си поръчате материала и да ви го закарат напълно безплатно до посочена друг адрес на фирма от вас.

П.П. Та да се върнем на въпроса все пак. Какво ви е трудно за въвеждането на бланката за разкрой?
 
Последна промяна направена от Модератор:
Чудя се дали има мебелисти, които биха се навили да ми попълнят формите за разкроя на ИАФ и на Салекс.
Всяко начало е трудно. От поста Ви не се разбира с коя програма сте си направила проекта и за колко детайла иде реч. В какъв формат може да експортне списъка на детайлите програмата с която работите? Молите за помощ, но няма никакви данни.
 
Интересно, досега не съм се сещал да възложа на майстор да ми попълва само разкроя. Аз лично си пиша размерите на лист хартия засега и ходя в самата фирма и там си диктувам размерите и от фирмата ми ги попълват според тяхната си програма за разкрой.

Примерно детайл 840мм (1х1мм кант) на 300мм (2х1мм кант) ....или пък 2 мм ако искам вратички :) и така всеки детайл си му пиша размерите и съответно кантовете..
 
диктувам размерите и от фирмата ми ги попълват според тяхната си програма за разкрой.
И този начин е странен. Големите грешки стават при преноса на данни ръчно. Има си таблици и се попълват от клиента който я предава на фирмата за разкрой. А фирмата как ще я нанася си е нейна политика. Ако си уважава труда ще е по електронен път за да се избегне имено тази грешка от преноса на данни.
 
Back
Горе