• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Фирми, предлагащи разкрой и кантиране

Има ли фирми ,които да не разкрояват половин плоча?Салекс съм ги пробвал и знам,че при тях може половин.Хосе,Йаф ,Роси дават ли половинки?
 
Йаф дават.
 
И аз се замислих дали да не пробвам Съливер, че са ми най-близо и ако наистина работят толкова добре, може би си заслужава разходката с транспорта. Големите фирми в Хасково са само две и при двете не ми харесва кантирането а на едната и рязането не им е много добре..
 
В същност основното, което ми трябва да сглобите и залепите, понеже нашите фирми им нямам доверие, а и като гледам всички сглобяват с пластмасови сглобки вътрешно в ъглите и където не се вижда завиват с видите..
 
Много съм доволен от салекс. Детайлите са чисти, кантовете безупречни, етикети на 99℅от детайлите. Нямаше пропуски. Криволинейните детайли ги пращат в Бургас и обикновено стават за 15-20 дни. Но мен това не ми бъркаше работата.
 
Да, наистина разполагат с добра техника ,но не е ясно защо дават такива големи срокове за обикновени разкрои. Салекс дава за от 5 до 10 плочи десет работни дни което е много време. ЙАФ за същата поръчка дават от 3 до 4 дни. Незнам но при тази конкуренция Салекс ще изгони сама клиентите си. Вместо да удвои персонала и да съкрати сроковете тя прави точно обратното. ако фирма Съливер направи база в София мисля ,че ще е много добре . Така интригата ще се задълбочи.
 
Не знам дали видяхте, понеже писах в моята тема за шкафа за ТВ, но много се разочаровах от Съливер, понеже доставчика им на Егер не е заредил новите модели за 2017г., а не зареждат от други доставчици, макар че те си предлагат новите модели. Изобщо пълна трагедия.. Това само в България може да го има. Да не говорим, че за проект на шкафа, който не е нищо особено, ми искат 60 кинта и щял да стане след две седмици.. Ще говоря и със Салекс в Бургас да ги видим..
 
Да не говорим, че за проект на шкафа, който не е нищо особено, ми искат 60 кинта и щял да стане след две седмици...
За кое ти искат 60 кинта?Да ти направят проект?
 
Да и то при положение, че им дадох чертеж с точни размери и трябваха само една две дребни промени по-него..Отделно, че проекта щял да стане готов след две седмици..
 
Салекс не правят проекти. Говорим за фирми предлагащи разкрой. Което ще рече ,че носиш детайлите с размери и те ги режат. Ако искаш проект трябва да отидеш в някоя мебелна фирма за изработка.
 
Е да, това го разбрах, важното е, че са заредили новите модели на Егер, а размерите ще ги измислим...
 
Back
Горе