• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Ъглов шкаф за кухня

  • Автор на темата kiara
  • Започната на
Може и така
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Май това ще избера като вариант. На къде се отваря вратичката?
 
И двете врати се отварят към ъгъла
 
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
А с чупеща не е ли по-удобно?
Гледам, че има 135 и 175 градуса в комбинация с панта комбайна.
 
С времето започват да провисват .
 
И какво стана сега? Като се падне много четящ клиент и ще се чудя какво да му обяснявам че съм му сложил чупещи панти! Ползвам ги много! Нямам провиснали врати с такива панти!
 
Като се падне много четящ клиент
Ще прочете и това, че Аз също слагам от този тип отваряне и провисват. Особено на долен ред шкафове. Не провисват от лоши панти тъй като ползвам само на водещи производители, а от една простичка причина!!! Тези който използват шкафовете се облягат на вратите волно или неволно и от това се получава усукването на пластините и оста на пантатите. Това усукване довежда и до провисване. Не виня клиента ,че като се изправя от клекнала позиция пред шкафа намира опора в вратичката. Това е нормална инстинктивна реакция . И понеже има случай от рода; но вия не ни предупредихте за този недостатък; или пък ние не знаехме ,че може да стане така. За това винаги предупреждавам за този модел отваряне ,че се получава провисване от неправилна употреба. Явно твоите клиенти ползват внимателно вратичките или пък не ги ползват въобще. Може пък и да нямат малки деца да се люлеят или пък са достатъчно грамотни да си ги регулират сами , за да не те притесняват. Не е много приятно да ти се обадят ,че им е провиснала вратата след поредното разкарване за регулация и едва ли не си задължен да търсиш решение за неправилната експлоатация на механизма.
 
Последна промяна:
За по голяма стабилност аз слагам по 3 панти.Средната слагам в горната третина на вратите.Така проблемите не изчезват но намаляват.
 
Е да, но производителя препоръчва трета панта над 1000мм .С клавирна панта е най стабилно; но все пак трябва да сме модерни. :b03512:
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Последна промяна:
Вярно е че препоръчва ,ама опита показва в този случай друго.
 
Back
Горе