• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Изработка и монтаж на кухня

Относно мини фикса на салекс-трябва да се направи подробна схема за всеки детайл къде трябва да се пробива цена -80ст. за трите отвора на сглобката ф6/ф8/ф15 за директен монтаж или ф8/ф8/ф15 за тези със допълнителната втулка
 
В Русе по мебелните фирми които извършват услуги като разкрой кантиране и разпробиване, цената на сглобка е между 0,30 и 0,50 лв на сглобка.
 
Тази цена е за производители за крайни клиенти сигурно ще е по-висока/услугите са им малко по-скъпи но пък са на ниво,няма нещо което да не могат да ти направят,обикновено има клиенти който не могат да обяснят какво искат/
 
То невъзможни неща няма
Всичко може да стане, къде с повече пари, къде с по-малко, къде с повече акъл, къде с не толкоз много, къде с повечко време, къде с малко по-малко. Българина страда от болестта на неориентираността. или незнаят какво искат, или искат копие на друго вече изработено нещо и видяно при познати. И т.н.
 
Благодаря Ви и на двамата за отговорите. Мен лично ме интересува, ако се наложи някое шкафче на частно дали може да се разпробие и как да се представи информацията. Все пак не всишчко може да се занесе в цеха за разпробиване.
 
колега Йорго, ти не си ли мебелист? Аз що с такова впечетление съм останал. Според мен ако им занесеш чертеж на даден детайл примерно правен на ръка или на аутокад - едва ли няма да го изпълнят и разберат
чертаеш детайла можеш да му сложиш и страните на които да се кантира, опомени отворите и отстоянията за тях и така мисля че ще стане и че няма да е проблем.
 
Завършил съм в такова училище и работя такава специалност. Относно впечатленията незнам. Но какво общо има това? Човек не може да знае къде и какво се предлага. За това са форумите. Да си помагаме един на друг. Аз се интерисувам от тази информация.
 
За minifix ползвам шаблон на Хетих, за който също съм много доволен от инвестицията.

Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Броя на вратите за кое са проблем колега?
 
Back
Горе