• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи

Статус
Заключена.
Здравейте.
Съпруга ми е дърводелец, а аз искам да се науча да проектирам за да съм му от помощ, тъй като той е на Вие с компютрите. Мисля, че тук ще намеря много полезна информация.
 
Здравейте колеги
Произвеждам МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ОТ ПВЦ И МДФ също и корпусна мебел с това се занимавам от далечната 1994 г.Имам камера за боядисване и всичко друго необходимо за производството. Фирмата ми се казва : АМИК-ИНТЕР на страницата може да се видят стандартните модели които произвеждаме. За съжаление не останахме пропуснати от КРИЗАТА затворихме повечето магазини но сме на пазара още и работим. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ В ФОРУМА .
 
Искам да се занимавам се с производство на корпусни мебели. Започнах работа буквално преди няколко дни, но вече направих първатя поръчка.
 
Любител мебелист съм. Правил съм си бюро легала гардероб стелажи. Ползвам woody , но в уиндоус 7 и 8 работи бъгаво. Последната версия на програмката е от 2007 май . Нови версии няма , прекратили са разработките. Та реших да се изуча на някоя по популярна програма и така попаднах тук. Спрял съм се на про100. Надявам се с ваша помощ да успея да си смъкна програмката и да я изуча , а и виждам ,че има и доста други интересни теми. Ако някой смята ,че има по добра програма от про100 нека да сподели.
 
Ако някой смята ,че има по добра програма от про100 нека да сподели.

Разгледай раздела " " и там ще видиш коя програма какво представлява.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравейте ника ми е griffin, от 10-на години започнах да се занимавам с дърво т.к е силно казано с мебели поне на онова време :). Последните години се оборудвах леко и започнах малко по сериозно да наблягам на дърводелството така да го наречем. От софтуера ползвам скетчъп а навремето мисля че бях пробвал и woody но не ми беше много интересно като програма. Професията ми е съвсем далечна от дърводелството и това се явява хоби поне за сега. С един приятел списваме един блог за дърводелство и машини с идеята да направим с времето нещо като банка с информация за различни неща, но от прочетените тук постове гледам, че май са ни изпреварили. Както и да е надявам се да намеря нещо интересно в форума, поне гледам че има хора напред с материала :). Линк към блога няма да слагам за сега да не излезе реклама, ако някой има желание ще си редактирам писанията и ще сложа и линк :).

давам линк към блога ако администраторите решат че не е удачно да го изтрият
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравей и добре дошъл. На мене лично ще ми бъде интересно да видя блога. Форума е за обмяна на информация и колкото по-вече толкова по-вече..
 
Здравейте, от около три години се занимавам с производство на корпусна мебел, което ми е като допълнителна работа/хоби.
 
Здравейте ! Аз съм графичен дизайнер, и започвам все повече да се интересувам от интериорен дизайн и 3d визуализиране.
 
Здравейте на всички!Казвам се Христо и съм от Ботевград.по професия съм техник поддръжка,но се занимавам и със "сухо строителство"
 
Статус
Заключена.
Back
Горе