• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи

Статус
Заключена.
здравейте
поздравления за хубавия форум,радвам се че попаднах тук
любител съм, просто мебелите ми са хоби и искам да науча нови неща.
 
Здравейте!
Казвам се Георги от гр. Попово, занимавам се от 2г. с дърводелство, сега искам и с производство на корпусна мебел от плоскости да се пробвам
 
Аз се казвам Пламен и съм продавач в магазин за бяла техника ,но искам да се науча да си ремонтирам мебелите си в нас :bye:
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравейте,
Сърфирайки в нета попаднах на сайта Ви който ме заинтригува и съответно си направих регистрация. По принцип съм любител дърводелец като занаята започнах да уча от един приятел професионалист в бранша. Преди известно време той се спомина лека му пръст и сега обучението ми е предимно от споделеното в нета и наученото от човека. Стимул за усъвършенстване ми дава факта ,че започнах да се занимавам с пчеларство и поради тази причина започнах и да си правя кошери.Интересувам се също и от изработка на мебели.
 
Здравейте! Тук съм за да се уча. Предстои ми изработване на един навес за лични нужди. Преди да се регистрирам, намерих някои полезни теми за мен в този форум. Надявам се да понауча нещо от тук.
 
Здравейте,
мебелист ми е по скоро хоби и забавление, а не средство за препитание. Правя си нещата вкъщи и чат пат на някой приятел. Регистрирах се тук да понауча нещо и да питам за неща с които нямам опит.
Поздрави!
 
Здравейте, нямам нищо общо с тази сфера просто един приятел ме врънка все да му инсталирам разни програми и както казват от приятели не можеш да се отървеш :)
 
Здравейте, аз съм любител "Направи си сам". Много обичам да творя и да изработвам полезни и приятни неща. Най вероятно ще задавам много въпроси които ще се виждат на много хора глупави но предварително се извинявам :) и да напомня че никой не се е родил научен, а се учим докато сме живи.
 
Здравейте Майстори,калфи и чираци!!!Дърводелството ми е хоби и много го харесвам особенно стария занаят всичко от масив и то от региона на Стара Планиа,където знаете е най-големия фонд от видово разнобразие на дървеснината!!!
Както всички и аз съм настроен да следвам мъдрата мисъл,че човек се учи цял живот и каквото съм научил да го споделя с хора проявяващи интерес !!!
 
Здравейте,

Казвам се Никола и съм от гр. София. Не съм професионалист, но обичам всичко свързано с обработването от дърво и най-вече от масив.

Поздрави и успешни проекти!
 
Статус
Заключена.
Back
Горе