• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Про100 и програми за разкрой - пренос на данни

Програмата има връзка към програма за разкрой от същия разработчик - Нов разкрой се казва.Народните й версии са стари и затова почти не се ползва.
Чрез копиране на детайлите от спецификацията обаче про100 чрез разни малки програмки или направо има връзка с почти всички основни програми за разкрой, използвани у нас.В темите на този форум има линкове към тях, а и подробно е написано как да се ползват.
Чертежите се правят на ръка, някои използват и доп.програми за нанасяне на размерите на детайли и изделия.
Про100 по принцип няма обков, така че не прави раб.чертежи.Това не пречи в елементи да си сложите евровинтове, минификсове, дибли и още каквото искате и да си ги слагате на нужното място и така може да се направи пълна спецификация на изделието с обкова.
Има и връзка с програмата на блум Диналог, но тя е за по нови версии от последната народна.
 
Направих представянето на конвертора на milenk
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Това ми хареса.Но явно съм пропуснал въпросния конвертор.
 
Ще помоля за линк към конвертора на Milenk, че това, което съм изтеглила е по-различно от на клипа.
 
Мисля,че все още не е завършен. В момента се добавя възможност за работа с 3ds Max за връзка към разкрояване.
Но все пак самия milenk да каже: какво и как и докъде е стигнал.
 
Много хубаво видео,добро направено интро и финал!
Има доста конвертори за про100 към различни програми,тази е май
Най сложната и функционална!Браво на автора!С конвертора лесно могат да се сравнят включените в него програми и няма да е лошо да ги сравниме.Нещо и базис ми се видя някъде.Автора й да каже повече за идеята на програмата и лиценза й или как се разпостранява-безплатно,платено?
 
Конверторът е прекрасен.Работи се от почти 2 години.Хората положиха много труд за да стигнат до тук.
 
Здравейте,

PRO100 позволява да се въвежда кантиране на детайлите. Може да се посочат страните на детайла, който искаме да кантираме, но не и дебелината на лентата кант. Как програмата разбира къде да сложи 2мм и къде 0.8мм? В зависимост от името на детайла или има някакъв друг трик?
 
В зависимост от името на детайла е . То и нута и пантите се слагат по този начин. За това е много удобно, че може да му зададеш всякакъв критерии по който да следи наименованията на детайлите и съответно да направи изчисленията по този критерии.
 
Никой не е казал нещо против конвертора.Обаче имаме въпроси и би трябвало автора да си направи тема, да представи програмата и да отговори на въпросите.Аз мисля даже че може свободно да сложи хелп файла та да се запознаеме с конвертора.доколкото разбрах избора за кант 2 мм става автоматично за врати и чела, т.е. по името на детайла става кантирането.За базис не разбрах какво прави конвертора.
За бланките на Роси и Салекс също не разбрах - конвертора прави файла във формат на бланките за Роси и Салекс ли?
 
Back
Горе