• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Ценова информационна борса за материали за мебели

Ако може да информирам съфорумниците, и по-точно тези от Бургаска област, че от първи юли фирма Интериор-И, ще има вече изцяло свое представителство в Бургас.
 
Къде ще е ?
 
До корабостроителницата. Преди портала в ляво.
 
благодаря колега за изчерпателния отговор. явно макар и непрофесионалист добре се справяш и си в час с нещата

Благодаря за мнението. Ще се повторя от друг пост "Много чета и малко пиша". Това е моята формула за успех и никога не се срамувам да питам, когато нещо не ми е ясно. Често се случва във фирмите за обков да попаднеш на сговорчив служител и да ти отвори очите за много тънкости относно обкова и монтажа.

незнам къде в интернет се продават мостри на пдч, но по принцип всеки търговец на плоскости и плотове, трябва да има и да предлага мостри на продаваните от него цветове.

Мостри досега не съм вземал от никоя фирма. Ако изпадне парченце от нещо не нужно е добре за мостра. Имат едни неща, на които не знам точното название, но на годишното изложение в iec се сдобих от тук от там с по нещо. Мостри на всички цветове закачени на едно синджирче. Проблема е, че тези мостри не са едно към едно с реалният цвят и структура на ламината на плочата. Що се отнася до каталозите на хартия, дори профи снимките са далеч от истината.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Много рядко се попада на компетентен продавач-консултант, независимо за каква сфера става въпрос. Болшинството изобщо не са в час.
 
Съгласен съм с мненията и на двама ви! Най добре се гледат цветове на място и на живо, там поне има възможност да се види цвета и на по голям размер.
 
Колега можеш да си вземеш мостри от дистрибуторите на ПДЧ и МДФ,но трябва да отидеш до някой голям склад за материали и да си ги платиш на място :) ,а в интернет не знам дали можеш да си намериш.
 
някой, ако знае складове в Търговище или Разград, предлагащи разкрой и кантиране, ще съм благодарен да сподели информация
 
В Търговище може да пробваш при .
 
Back
Горе