• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Про100 и програми за разкрой - пренос на данни

Пробвайте сега.
 

Прикачени файлове

  • output_Nokant.rar
    415.9 KB · Прегледи: 24
Еми при мен се получи да видим и другите какво ще кажат. А и в същото време ми прави впечатление. че на по предната версия която беше с ограничение на детайлите до 100 броя. След като копираш данните от про100 и отвориш output конвертора самия пренос ставаше при натискане на бутона (направи файл за про100) а тук трябва да селектирам и трия старите данни и после да маркирам и да натискам екселския бутон (постави) опасявам се да не се изтрият някои сметки.
 
Последна промяна:
Добре е и при мен .И за мен не трябва да приспада канта.Това за приспадането на канта тук не е нужно.Фирмите които искат размер с кант си имат тяхни бланки и на тяхните програми за разкрой излизат детайлите с приспаднат кант.Според мен в този случай това не е необходимо.И бутона е много удобен хубаво е да го има.
 
Последна промяна:
Ще има нова версия която направо ще прави текстовия файл без конвертора след копирането на данните от Про 100 в лист инпут.
Колко максимален брой детайли да зададем 200 - 300 .... 1000 мисля ,че са много. Сега има много голям брой формули във файла и изчисленията се затрудняват .
 
Според мен 200 -250 са добре АКО ДАЙ БОЖЕ има нужда от повече ще помолим за корекция.
 
Броя на редовете автоматично ще се определят в зависимост от копираните данни. Но данните които излизат след список елементи трябват ли и разчети разни
 
Отдолу излизаха списък на детайлите бройки какви шкафчета има и т.н
Пробвайте съвсем нова версия която се работи в момента конвертора не се ползва изобщо.... Давайте идеи.
 

Прикачени файлове

  • NewOutputDigit.rar
    240.9 KB · Прегледи: 33
Може ли малко разяснения .За какво ще служат тези бутони.
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Със средния бутон си правиш заявката на клиента. Десния големия червеникакъв бутон е ако програмата даде грешка. Това може да се случки ако раделителя при ексел е , за дестичните числа . Примерно 0,45 става 0.45 както го иска ексела. Това поправяне става с десния бутон.
 
Back
Горе