• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Стандарти в Мебелното производство

Може да си ги купите и да четете
С това смятам темата за завършена!
 
Последна промяна:
Аха-аа. Е я сега да видим кой е стандарта. Или тези от БИС вече стандартизират все живо. Вече не е ясно кой е стандарта за който ви говорех.Български ,Немски,Френски, Англииски. Вече БИС променя стандарта от комунизма и иска да натъкми някакъв европейски хмъ. То докато го натъкмят вече влиза и азиатците ,а за американците да не говорим.Там всичко е на 360 градуса.
Е аз сега горния ред по кой стандарт да го направя, че клиента като си избере стандартен за него абсорбатор да нямам ядове ?
Това е смешно: не бъркайте ISO 900-1000 със стандарта за задължителни размери... просто ще стойте без работа. Европейски стандарт, за качество и опазване на околната среда няма нищо общо с производство на на конструкцията и нейната повтаряемост. Всичко по БДС се отрича поради простата причина ,че ние не сме фактора за създаване на стандарт, нямаме водещо производство на механизми и уреди на което можем да сме лидер за да наложим стандарт.
Автоматично сливане на постове:

Това е все едно на дограмаджията да му кажеш; направи ми един стандартен прозорец от стандартен профили да се отваря стандартно. И наистина ако има стандарт той ще го произведе и монтира. Или ако наистина има, ще пита по кой стандарт да ви го направя този прозорец. Без да ходи два или три пъти до клиента за размери и уточняване на коя система кой профил с кой механизъм докато разберем ,че стандарта беше при панелките. По онова време където през деня нямаше телевизия и се чудеха каква щуротия да измисли някой чичка. Тогава прозореца беше стандартен и за да не се избяга от стандарта ,прозореца вървеше заедно с панелата. Нямаше хън мън . Не мога да повярвам .че някой работи по стандарт и по точно по кой стандарт.
 
Последна промяна:
Взимах размер на кухня на гърба имаше прозорец с две отваряеми
От пода до прозореца 800мм а и искаха миялна и поралня
Автоматично сливане на постове:

За какви стандарти да говорим
Колегата по нагоре е прав че ние правим поръчкови мебели
Автоматично сливане на постове:

Кой както иска
 
Последна промяна:
Те стандартите тръгват още от проектирането и строежа на сградата.
 
Вярно
Но не се спазва и по някога се налага да се прави кой какво иска
Автоматично сливане на постове:

Ще е интересно и за пройзводители на пдч да се сподели
 
Back
Горе